Koningswerk Communicatie

Verstand van brandkleppen

08/02/2014

In een ver verleden schreef ik hele magazines over verwarmingsketels vol. Dat deden er wel meer op ons bureau, maar ik was de enige die kon schetsen hoe zo’n ding precies werkt. Niet dat ik zo’n techneut ben, maar ik wel graag weten waar ik het over heb, anders kan ik er niet over schrijven. Hetzelfde geldt voor kinderopvang, wegenbelasting, middeleeuws textiel, planschade of hogesnelheidstreinen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Dankzij eerdere opdrachten voor Nijburg had ik al wel kennisgemaakt met luchttechniek, maar brandkleppen waren voor mij nieuw. Nou, nu niet meer hoor. Alles weet ik erover, nu hun brochure over brandwerende producten klaar is. Dus wie er iets over wil weten, mag altijd bellen.
Of nee, doe toch maar naar Solid Air. Die kunnen ze ook installeren en alles.